DOMOTICA Systemen

Domotica - of ook wel Home Automation genoemd - verbindt de elektrische toestellen en functies in een woning met elkaar, zoals: verlichting, rolluiken, jaloezieën, gordijnen, verwarming, TV, enz. ... 
Dit zorgt voor een hoger Comfort, meer Veiligheid, en een Lagere Factuur.

Wij programmeren onder andere volgende domotica systemen: 

KNX Domotica Systeem

Van alle domotica systemen op de markt, is het KNX domotica systeem de wereldwijde standaard op het vlak van gebouwenautomatisering. Het is een betrouwbare, stabiele technologie die toekomstgericht is en wordt ondersteund door honderden fabrikanten.
Het KNX domotica systeem wordt beschouwd als de internationale oplossing voor slimme woningen van topkwaliteit.

Bediening

Het KNX domotica systeem wordt bediend met drukknoppen met ingebouwde LED feedback. De KNX drukknoppen zijn beschikbaar in talloze designvarianten. De Bediening kan eveneens met Niko drukknoppen (of andere) mogelijk gemaakt worden.

Comfort

Verschillende comfortfuncties worden eenvoudig toegevoegd aan het KNX Domotica systeem. Zo is het gebruik van Sferen, een Alles-Uit en een Paniek functie vanzelfsprekend.
Automatische sturingen via sensoren en Multizone Verwarming/Koeling mag uiteraard ook niet ontbreken.

KNX Domotica Systeem

Besturing

Onder besturing verstaan we het schakelen van stopcontacten of verbruikers, het schakelen en/of dimmen van alle mogelijke verlichting, alsook het aansturen van rolluiken, gordijnen, motoren, enz...

Uitbreidingen

Kloksturingen en Logische Functies
Aanwezigheid simulatie
Uitgebreide Sferen
Bediening via Smartphone en Tablet
Bekijken van camera beelden
Bediening van Sonos en Philips Hue
Mogelijke koppeling van andere intelligente apparaten en gebruik van spraakcommando's

VANTAGE Domotica Systeem

De visie voor het Vantage Domotica Systeem is om de allerbeste ervaring te leveren op het gebied van geautomatiseerde lichtregeling. Dit wordt niet alleen mogelijk gemaakt door de allernieuwste technologie en producten, maar ook met een uitstekende service en optimale kwaliteit.

Bediening

Het Vantage domotica systeem wordt bediend met Luxe bedieningselementen en aanraakschermen. De Vantage drukknoppen hebben telkens ingebouwde LED feedback en zijn beschikbaar in talloze designvarianten.

Comfort

Alle comfortfuncties zijn vanuit de basis ingebouwd in het Vantage domotica systeem. Het gebruik van Sferen, een Alles-Uit en een Paniek functie, Aanwezigheid simulatie, Kloksturingen en Logische functies, ... alles is mogelijk.
Automatische sturingen via sensoren wordt aanbevolen en Multizone Verwarming/Koeling is een normale zaak.

Vantage Domotica Systeem

Besturing

Het schakelen van stopcontacten of verbruikers, het schakelen en/of dimmen van alle mogelijke verlichting, alsook het aansturen van rolluiken, gordijnen, motoren, enz... Niets is te veel voor het Vantage domotica systeem.

Ongelimiteerde Mogelijkheden

Multizone Audio en Video verdeling
Visualisatie op Smartphone, Tablet en PC
Meten van actueel energieverbruik
Bekijken van camera beelden
Koppeling naar andere systemen (vb: Alarm, Sonos, Philips Hue, ...)